Vill Ni vara först med det sista, främst med det bakersta? Vill Ni få exklusiv direktinformation om Bakpartiets aktiviteter?

Prenumerera då på partiets veckobrev OLDSLETTER!

***VECKOBREVET ÄR FÖR NÄRVARANDE LAGD PÅ HYLLAN***

"Jaha, kommer den en gång i veckan?"

Hmm... låt mig svara så här. Jag träffade några unga damer utanför Café Opera en varm sommarkväll. De dansade till diskomusiken som spelades på andra sidan glaset. Ett rätt förnuftigt val. De slapp stå i kö, betala entré, få rök i kläderna, tafsas på av begagnade bilhandlare. (Nåja, jag går själv på Caféet ibland.) En av damerna kom fram till mig och sa: Vet du vad som skrämmer mig? Nej, tillstod jag. Hon svarade: Har du någonsin tittat i en sardinburk? Har du tänkt på att ALLA SARDINER ÄR LIKA STORA!?
   Själv är jag mera skrämd av att tidningar, kvälls-, morgon- och veckotidningar alltid är lika stora. Vare sig det har hänt massor i världen eller nästan ingenting har tidningarna lika många sidor. Och de kommer ut med en tidsbombs precision!

Ni förstår nu vad svaret på Er fråga blir. NATURLIGTVIS kommer inte Bakpartiets veckobrev ut varje vecka. Den är väl ingen sardin heller.

Uttryckte på annat sätt: Veckobrevets utgivningstakt präglas av timing snarare än punktlighet. (Numera FÖRSÖKER jag faktiskt skriva ett i veckan.)


AKTUELLT VECKOBREV


TIDIGARE VECKOBREV


Yes box, jag vill gärna prenumenera på Bakpartiets veckobrev

Tillbaka till Baksidan